Poznata pjevačica Marina Visković je za novinare otkrila svoju rodbinsku vezu sa Abnastasijom Ražnatović. Sličnost između ove dvije pjevačice je zaista nevjerojatna, pa su njih dvije mediji često povezivali, a i često im postavljaju pitanja da li su u nekom srodstvu, a na to pitanje Marina ima veoma zanimljiv odgovor, te kako kaže, Ceca ju je rodila kada je bila veoma mlada, te je zbog karijere morala da je preda, a dala ju je ženi koja se zove Gordana. Novinari baš veoma često Marinu i Anastasiju smatraju, zbog sličnosti, za sestre, a sada je na pitanje svojih fanova Marina otkrila da li su njih dvije zaista sestre:

” Jesmo. Mene je Ceca rodila prije Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pjesme i gradi karijeru” – napisala je ovu duhovitu dosjetku Marina, istakavši da sa Cecom i Anastasijom gaji duboko blizak prijateljski odnos. Podsjećanja radi, pjevačica Marina Visković je veoma blizak porodična prijateljica sa Ražnatovićima te je neizostavna na svakom njihovom slavlju. Isto tako znaju i da idu na odmore zajedno, te su prošloga ljeta objavili i zajedničke fotografije iz Crne Gore. Za Marinu se zna i ona to ne krije da je u svoj izgled uložila mnogo novca i da je korigovala neke dijelove svoga tijela za koje je smatrala da je to potrebno:

” Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve ok. Znači jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludjeli” – otkrila je Marina Visković.

 

Oglasi - Advertisement