Jedna od glavnih tema srbijanskih medija i dalje je misteriozno ubojstvo mlade djevojke Ivane K., čije je tijelo pronađeno u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari. Budući da više dana nije bila ni s kim u kontaktu, otkrila su je braća koja su je došla posjetiti, a daljnjom istragom utvrđeno je da Ivana ima modrice i ožiljke po tijelu i licu te je potvrđeno da je ubijena, ugušena i da je bila s Ubojica se potukao ostavljajući tako tragove DNK ispod noktiju. Poznato je i da je Jetmir G. službeno osumnjičen za ubojstvo Ivane K. na Zvezdari i za njim je raspisana međunarodna tjeralica, a screenshot s društvene mreže Facebook šokirao je sve.

 

 

Kako se doznaje, osumnjičeni za ubojstvo Ivane K. (26 godina) u Beogradu 23. prosinca 2022. identificiran je kao Jetmir G. (24 godine) državljanin Crne Gore. Jetmiru su, očito, mnogi ogorčeni i ogorčeni Ivaninim ubojstvom pisali na društvenim mrežama, a jedan od muškaraca objavio je i screenshotove dopisivanja s Jetmirom.

 

 

Kao što vidite na slikama pisma su užasna i Jetmeer govori o davljenju i ubijanju Srba na Kosovu. Podsjetimo, Jetmir G je osumnjičen da je 23. prosinca 2022. godine lišio života Ivanu K s kojom je bio u vezi. Prema očevidu, ubojica je Ivanu stezao usta i nos dok nije ostala bez daha, a potom je zaključao stan i uzeo ključ.

Oglasi - Advertisement