Pjevač Tom Man objavio je da je njegova vjerenica Danijela, s kojom je prošle godine dobio sina, umrla na dan vjenčanja. ona je imala samo 34. godine i preminula je u subotu u ranim jutarnjim satima i to na dan kada su trebali da se zavjetuju na vječnu ljubav, a dan prije ona je imala svoje djevojačku večer: “Ne mogu da vjerujem da pišem ove riječi, ali moja najdraža Deni, moja najbolja prijateljica, moje sve i ljubav mog života, preminula je u ranim jutarnjim časovima u subotu, 18. juna. Dan koji je trebalo da bude najsretniji u našim životima završio se nepovratnom tragedijom. Osjećam se kao da sam isplakao okean”, napisao je Tom.

Napisao je kako nisu stigli ni da odu do oltara i da izreknu svoje zavjete, kao ni da odigraju svoj prvi ples, te je rekao kako je Danijela bila cijeli njegov svijet nešto najbolje što mu se desilo u životu i da će nositi burmu kao simbol njegove vječne ljubavi prema njoj, a svojoj vjerenici koja je preminula u snu u svom zavjetu je rekao i ovo:

“Slomljen sam i ne mogu ovo da procesuiram, iskreno ne znam kako ću dalje. Znam da moram zbog našeg dječaka da skupim svu snagu koju imam. Neću biti ni blizu roditelja kakav si ti već bila, ali obećavam da ću dati sve od sebe da Bouvija odgojim kako smo željeli. Obećavam ti da će znati kako mu je mama bila nevjerojatna. Biti ćeš tako, tako ponosna”, napisao je pjevač.

“Draga moja Deni, najblistavija svjetlosti u svakoj sobi, moj život nije ništa osim tame bez tebe i nedostajati ćeš mi zauvijek”, završio je Tom. Ovaj par je bio u vezi sedam godina a vjerili su se 2019. godine. dobili su sina krajem 2021. godine i dječak sada ima osam mjeseci. Istraga će utvrditi kako je Danijela preminula, jer nije bila bolesna niti se znalo da ima bilo kakav zdravstveni problem.

 

 

Preporučujemo