Anastasija Ražnatović je jučer proslavila svoj 24-i rođendan i zbog toga je napravila žurku u jednom elitnom beogradskom restoranu na kojoj je prisustvovalo i mnogo pripadnika estrade, a to nije nikako čudo jer je njena majka Ceca jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i veoma moćna žena kada je estrada u pitanju. Pred restoranom u kojem je bila zabava se okupio i veliki broj novinara i fotoreportera, a gosti su bili pristizali svaki tren i mnogi od njih su bili odjevni po najnovijim modnim trendovima. Glavna stvar za mnoge pripadnike medija je bila i ta da je iz Sevilje na Anastasijin rođendan došao i njen novi dečko Nemanja Gudelj, sa kojim je ona nedavno započela emotivnu vezu nakon što je raskinula zaruke sa svojim dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem, sa kojim je čak i živjela zajedno

Sa Nemanjom je na proslavu stigla i cijela njegova porodica, koji su se upoznali sa Cecom, te je mnogima jasno da se tu radi o ozbiljnoj vezi i već se spominje i brak. Nemanja se pokavio vidno nervozan na zabavi, najvjerojatnije zbog mnogih novinara, ali je ipak imao snage da pozira svima njima, a slavljenica je bila zasjenila sve sa svojim stajlingom, a na sebi je imala crnu haljinu koja joj je bila pripijena uz tijelo i neutralne salonke dok je kosu talasasto uvila. Kao poseban detalj tu su bile i providne rukavice i niko nije mogao da skrene pogled sa nje.

Jedan od gostiju je bio i pjevač Đorđe David koji je sa Cecom zajedno član žirija u Zvezdama Granda a koji je dao jedan veoma zanimljiv komentar koji se možda i ne svidi Ceci. On je rekao da Anastasija mnogo bolje pjeva od svoje majke, ali da treba biti sretna ako napravi upola karijeru kao što ju je ima Ceca.

 

Preporučeno