Ovih dana se u medijima oglasio Zoran Pavlović,, koji je bivši dečko bivše ljubavnice Miroslava Ilića, Mirjane Antonović, te je ispričao koji je razlog zašto je on navodno ostavio Mirjanu i sa kojim je muzičarem ona bila u vezi, osim sa Miroslavom. Rekao je za Mirjanu da je bila muzička djevojka, i da nije bila tako nevina kako se voli predstaviti, te da je bila i sa Tomo Zdravkovićem, i da je svaki muškarac  koji je bio sa njom, poludio za njom, jer je bila zaista fatalna ljepotica. Rekao je i da su se njih dvoje zabavljali 1976. godine i da su se posljednji puta vidjeli 1986. godine i da od tada više nisu imali kontakt.

Objasnio je i čega se on sjeća:” Brena je u to vrijeme imala koncert u San Dijegu. Da ne preterujem, bilo je 20 ljudi na koncertu. Nigdje nikoga nije bilo, jednostavno prazna sala. Naravno, i ja sam bio tu, a kad me je Mira ugledala, rekla mi je da joj ne prilazim jer je zaljubljena u Miroslava i ne želi da on posumnja da je nešto bilo između nas. Tada kad smo se nas dvoje zabavljali, ja sam imao 31 godinu ona 41. Video sam da su bili u velikoj ljubavi. To se osjećalo u vazduhu. Poslije toga su Brena i Miroslav imali zajednički nastup u Los Anđelesu. Ona je sve vreme bila uz njega. Međutim, razlog zašto je Miroslav otkačio Miru je taj što ga je bilo sramota da u Srbiju dovede vremešnu ženu, koja već ima punoljetno dijete. Kad je shvatio šta mu se desilo i da će ona da mu rodi dijete, pobjegao je čovjek, a ona ga je jurila preko Brene” – kaže Zoran.

Bivši gitarista nema lijepe riječi za Antonovićku, jer smatra da je ona abnomarlno manipulativna žena. Rekao je kako je čuo priče da ona govori kako je slučajno upoznala Miroslava, a po Zoranu to nije istina jer ga je ona jurila, jer je tada bio veoma popularan i jedini je on sa estrade dolazio u Ameriku da pjeva. Kako kaže Pavlović, Ilić je naletio na opajdaru koja je tačno znala šta radi i nije mogao da joj odoli i zbog toga mu se sve ovo izdešavalo

 

Preporučujemo