Saga oko nestanka Ane Walš traje od 1. januara 2023. godine. Podsjećamo, trenutno je jedini optuženi njen suprug Brian Walsh, čija je majka Diana također pred pritvorom. Naime, sigurni smo da ste do sada pročitali informaciju, kako je Brian guglao malo prije nego što je nestala, kako se riješila tijela od 52 kg? ! Ovo je, naravno, veliki dokaz protiv njega, a ako pogledamo i snimak video nadzora prodavnice u neposrednoj blizini kuće njegove majke u kojoj je kupio sredstvo za uklanjanje mrlja i konopac u vrednosti od 450 dolara, jasno je da je mrtav.

Dokazi o cijelom slučaju još uvijek izlaze, a i dalje su vrlo misteriozni. Prema njegovim riječima, na aerodrom je krenula 1. januara, a signal njenog mobilnog telefona pokazao je da se nalazi na autoputu daleko od Bostona. aerodrom. vrijeme. S druge strane, američki mediji navode da je Ana imala zakazani let, ali samo 3. januara, a ne 1. januara kako se navodi u ovom misterioznom slučaju.Inače, ako niste upoznati, prema poslednjim vestima, Anin nestanak prijavio je Tišman Spajer, šef obezbeđenja u kompaniji u kojoj trenutno radi Ana Walš.

 

Rekao je da je njen automobil bio u Washingtonu, a cijeli slučaj je prijavljen tek 4. januara 2023. godine. Rekao je i da su kontaktirali i Briana, koji je rekao da, koliko je on znao, Anna uopšte nije nestala. Brian je uhapšen 8. januara zbog ometanja same istrage. Cijela javnost vjerovala je da je on ubio Annu Walsh.

Oglasi - Advertisement