U posljednje vrijeme kada je naša estrada u pitanju, dosta se, kao i obično, spominjala Jelena Karleuša, i to zbog toga što se saznalo da ona više nije član žirija Zvezda Granda i da na njeno mjesto dolazi druga diva, Ceca Ražnatović. jelena je tada medijima rekla da je ona još u junu mjesecu raskinula ugovor sa Grandom, jer želi da se sada malo više posveti svojoj karijeru, radu na albummu , kao i svojim nastupima i koncertima. Zna se i da je Jelenin otac Dragan poznat javnosti, mada nejga nema tako često u medijima, a polije smrti njene majke Divne, Jelena je još više vezana za svoga oca. Na Jeleninim profilima na društvenim mrežama nema mnogo slika njenog oca, jer ona želi da sačuva njegovu privatnost od očiju javnosti.

Jelenin suprug Duško, kao i njihove kćerke Atina i Nika, veoma vole i poštuju Dragana, te koriste svaku priliku da budu zajedno sa njim, svi na okupu. Jelena je isto tako veoma često u svojim izjavama isticala kako je njena mlađa kćerka Nika čista kopija svoga djeda, a fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama to i pokazuje

Porodica se bila okkupila na brodu kod Jeleninog oca, a to je i pravi dokaz da je Nika djedova slika i prilika. Inače, kada se Dragan razveo od Jelenine majke Divne, on se opet nakon nekog vremena oženio, te je u tom braku dobio i dva sina, Ivana i Nikolu, tako da Jelena ima i dva polubrata sa kojima održava kontakt i često se znaju i družiti.

 

 

Preporučeno