Jelena Karleuša je jedna od najkontroverznijih folk zvijezda i poznatih ličnosti na Balkanu zbog svojih izjava na društvenim medijima. Ono što je kod nje zanimljivo je koliko kontrira sve realno i pozitivno što kaže svojim ponašanjem i dekadentnim rasipanjem novca. Dok mnogi nisu mogli kupiti brašno u po pandemije, ona se hvalila novim kućnim solarijem koji je kupila tad.

Karleuša živi u raskošnoj vili na Dedinju sa mužem Duškom Tošićem i, kao što se može očekivati, vila je puna svega i svačega te je simbol rasipništva zvijezda kao što je Karleuša. Cijela vila navodno košta dva miliona eura i nije ni čudo što to Duško i Jelena mogu priuštiti, jer dok se ljudi bore s glađu i završavaju na respiratorima svakodnevno, Jelena se hvali stvarima kao što su novi solarij te se svađa s ljudima javno i stvara scene ne bi li nekako ostala relevantna kad se već ne bavi pjevanjem.

Kuća je toliko velika i prostrana da nema šanse da to Jelena može sama održavati, tako da imaju kućne pomoćnice, spremačice i kuhare. Jelena je poznata i po tom što je vegeterijanka i ne hrani se životinjskim mesom.

Ono što je novina u njenoj kući je to da njene uposlenice koje joj održavaju dom sada moraju nositi uniforme koje promovišu Jelenin stil života i ishranu te ideje o vegeterijanstvu. Na majicama uniformi piše “I don’t eat animals” što se sa engleskog prevodi kao “Ja ne jedem životinje”. Šta vi mislite o  ovomei načinu na koji Jelena tretira svoje pomoćnice?

Preporučeno