Kada se prije nekog vremena u Hrvatskoj pojavila vijest da su svoju digogodišnju vezu prekinuli pjevačica Danijela Martinović i pjevač Petar Grašo, mnogi su ostali šokirani, jer su njih dvoje važili za najskladniji par na hrvatskoj estradi. Ipak, kada se saznalo da je u pitanju druga žena, mnogima je bilo sve mnogo jasnije. Ipak, mnogi su ostali iznenađeni kada se saznalo da je druga žena u stvari mlada Hana Huljić, kćerka poznatog muzičara i kompozitora Tončija Huljića, a odmah nakon toga su krenule i kritike na Petrov i Hanin račun, svi su osuđivali njihovu vezu i žalili Danijelu koja se nije ni oglašavala tokom cijele ove afere, te je pokušala da sve to prebrodi na dostojanstven način. Ipak, svi vjeruju da joj nije niti malo lako da preživi ovakvo, u neku ruku, poniženje.

Ipak, Hana i Petar se nisu obazirali na priče o njima, te su uživali u svojoj ljubavi. Ubrzo se saznalo da je Hana u drugom stanju, te je uslijedilo i vjenčanje, na kojemu su bili samo najbliži prijatelji i porodica.. Zbog velike medijske pažnje i Hana i petar su se malo povukli iz javnosti, te tokom trudnoće Hana nije mnogo napuštala svoj dom, dok se Grašo okrenuo karijeri i svojoj velikoj turneji. Tonči Huljić je bio tada izjavio da je malo i ljut na svoga zeta što ako mnogo radi, jer nema potrebe za time

I tako je bilo sve do neki dan kada je Hana na svijet donijela djevojčicu Albu, a mnoge je začudilo to da ni u tim trenucima kraj Hane nije bilo njenog supruga Petra. hana je na kraju bolnicu napustila u pratnji svoje mame, te se vidjelo na njoj da se uspješno oporavlja od porođaja koji je napravljen uz pomoću carskog reza. hane je izjavila kako ima razumijevanja za obaveze svoga muža, te da se ne obazire na zle komentare da je takvo ponašanje Petra u stvari samo karma, koja se vraća, zato što su se tako loše ponijeli prema Danijeli.

 

 

 

Preporučujemo