Jelena Karleuša je poslednjih meseci često bila na naslovnoj strani našeg lista, ali to nije ništa novo, jer se pevačica promoviše na razne teme na društvenim mrežama. Tračevi i afere nisu joj strani, a sada je objavila i nove fotografije, koje su detonirale društvene mreže. Ovo traje decenijama.

 

Kada je prvi put izašla i održala svoj prvi nastup, bilo je jasno da je čeka pravi uspeh, i jeste. Njena pevačka sposobnost bila je pravo čudo i uspela je da privuče pažnju medija, ali je tada shvatila da postoji mnogo načina da stekne popularnost i tada su krenuli pravi skandali. Ove godine je zajedno sa suprugom Duškom Tošićem bila najzastupljenija tema u našim medijskim napisima i svakodnevno se izvještava o njihovom razvodu.

Prvo su pričali o razvodu, pa su se pomirili, onda je izbila nova svađa, pa smo sutradan mogli da ih vidimo kako ručaju sa ćerkom. Njihova veza je bila zaista burna, i teško je reći kakva je sada njihova veza. Jelena je sinoć objavila novu fotografiju koja je bukvalno zapalila društvene mreže i izazvala gomilu komentara. Na fotografiji se ljubi sa poznatim bugarskim pop pevačem “Azisom”, “Drago mi je da smo se upoznali, moj brate, velika bugarska zvezda” – tako glasi njen opis fotografije.
Koliko razumemo, ona i pevačica su prijatelji godinama, ali fotografija je zaokupila maštu obožavatelja, a mnogi su pomislili da između njih dvoje postoji više od prijateljstva. Hiljadu komentara uslijedilo je iz njihovih kultnih sljedbenika: “To je datum”, “Konačno je pokazala svog novog dečka” i “Duško će biti ljubomoran” – samo nekoliko je reklo da je nova romansa na pomolu, Ili se šalim, vrijeme će reci.
Oglasi - Advertisement