Konačno se i popularna hrvatska pjevačica zabavne muzike Danijela Martinović oglasila u medijima  te se javno osvrnula na svoj raskid veze sa poznatim pjevačem Petrom Grašom sa kojim je bila u vezi više od 24 godine. Ova splitska pjevačica je odlučila da i sama rekne neke stvari za hrvatske medije, pa je navela kako je njen i Petrov raskid jednostavno bio neizbježan: ”Ne možete izbjeći trenutak koji je neizbježan” – konstatovala je pjevačica, za koju je veza sa Petrom Grašom, kako tvrdi, “lijepa prošlost”.

Poznato je i da je Petra Grašo nakon raskida sa Danijelom veoma brzo ušao u vezu sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, koja je poznata po tome da je kćerka jednoga od najmoćnijih ljudi u muzičkoj industriji Hrvatske- Toničija Huljića. Danijela je sve do nedavno na društvenim mrežama pratila Hanu, novu djevojku svoga bivšeg, a veliku buru u javnosti je izazvao njen prestanak praćenja Hane. Inače, Petar i njegova bivša partnerka Danijela, sa kojom je bio 24 godine su živjeli u penthausu na zagrebačkom Bundeku. Sad u njemu živi samo Danijela, o kojoj komšije imaju samo riječi hvale:

” Huljići su se tamo godinama okupljali i družili” – rekao je jedan Danijelin komšija za medije. Dodala je kako pjevača Grašu i njegov srebrni mercedes nije vidjela otkad se odselio od Martinovićeve: ” Ma bolje joj je bez njega. Danijela se kao žena super nosi sa svim tim” – priča komšinica. Za Danijelu kažu kako je često vide po prodavnicama, te da je kao i uvijek, nasmijana, ali da Grašu više ne sreću, te da se on po nekim pričama odselio u drugi dio Zagreba, na drugom kraju, u elitnu četvrt.

 

 

Preporučeno