Prije pet i po godina preminula je Azra Kolaković, poznata i perspektivna bosanskohercegovačka pjevačica koja je nastupala pod umjetničkim imenom Dona Ares i s velikim uspjehom.

 

Donna se dugo borila sa zloćudnom bolešću pluća te je o tome otvoreno govorila i pisala na društvenim mrežama u nadi da će pomoći svima u sličnoj situaciji, a kada je umrla, od nje su se oprostile kolege s regionalne estrade i obožavatelji . Suprug Javid nije bio uz nju sve do samrtne postelje, pa čak ni na njenoj sahrani, što se sviju zgražalo, a od tada se rijetko pojavljivao u javnosti.

 

 

Davide, koji je kao glazbenik desetljećima radio s folk pjevačima, izazvao je veliki publicitet kada je u nedavnom intervjuu progovorio o Doneru. Na pitanje novinara da li je teže raditi s mladim, nepoznatim pjevačima ili s velikim zvijezdama, rekao je da je teško odgovoriti na to pitanje, ali može izdvojiti najbolje pjevače s kojima je radio, spomenuvši Šerifa Konjevića, koji smatra da ima najbolji glas, zatim Šaban Šaulić, Halid Bešlić Džeja i Dona Ares.

 

 

Javed je rekao da je uvijek imao predosjećaj hoće li pjesma koju je napisao biti hit, i nikada nije pogriješio. Nije otkrio razlog svoje svađe s Donom ni sada ni zadnjih šest godina, a ona je rekla da mu ne smeta što mu je rekla jer je znala da umire i znao je da u svom srcu nije mislio ništa loše .

Oglasi - Advertisement