Poznati svetski par Tom Brejdi i Žizel Bundšen definitivno se razvode. Svetski mediji su u prethodnim mesecima pisali kako najpoznatiji par u Americi živi odvojeno. Neki su spekulisali da je samo malo žešća svađa u pitanju, ali je ipak došao kraj.

 

Ovo je potvrdio i poznati par izjavivši za pojedine američke medije da su angažovali advokate i da će se uskoro pokrenuti parnica. U proteklim danima bilo je govora da žive sa novim partnerima što je na kraju bila samo medijska bomba. Tom i Žizel žive sami i odvojeno, a deca su jedne sedmice kod nje, a jedne sedmice kod njega.

 

 

Jedno od glavnih pitanja na sudu u narednom periodu će biti i starateljstvo na decom. Tom i Žizel su braku bili 13 godina u braku i imaju dvoje dece Bendžamina Reina (12) i Vivijan Lejk (9). Pored toga, glavno pitanje biće kako će se raspodeliti bogatstvo jer su Tom i Žisele bili najbogatiji par u svetu sporta.

 

Bogatstvo Toma Brejdija iznosi oko 250 miliona evra, koje je zaradio tokom igračke karijere od ugovora i reklama, dok Žizele navodno ima bogatstvo oko 400 miliona evra koje je zaradila dok se bavila manekenstvom i glumom.

Preporučujemo