Milan Milošević nas je iznenadio početkom 2023. kada je najavio da posle šest godina sa Pinkom više neće biti voditelj rijalitija “Zadruga”. Umjesto da puno priča o tim danima, spakovao je kofere i otišao na odmor u Austriju. U javnosti se odmah počelo spekulisati zašto je naglo napustio Pink, ko će preuzeti njegovu ulogu voditelja i gde će nastaviti karijeru. O svemu tome Milan je pričao u intervjuu za Kurir.

 

“Od 2017. sam bio na televiziji Pink. Prvo kao učesnik rijalitija, potom sam obavljao vrlo uspešno funkciju voditelja narednih pet sezona i doneo sam odluku za koju smatram da je u ovom trenutku naispravnija i najbolja za mene, jer, naravno, razmišljam isključivo o sebi i onome što ja želim u određenom trenutku. Tako sam osetio da je najbolje da izađem iz te priče i evo me sada – slobodan, ne radim više na Pinku, svima želim sve najbolje. Nema tu nekih posebnih razloga, samo moja odluka je bila i u tom trenutku sam je prelomio. Naravno da je bilo nesuglasica i nezadovoljstva, čim sam otišao s tog radnog mesta. Ništa spektakularno, samo više nisam bio zadovoljan time gde jesam, smatram da zaslužujem više i da sam prerastao posao koji sam obavljao i eto”- to je razlog zbog koga sam doneo tu odluku.

 

“Opšte je poznato da sam tužio Mariju nakon svih uvreda koje mi je uputila u najgledanijoj emisiji ” Pretres nedelje sa Milanom” , i dobio sam je na sudu i krivično i parnično, do naplate nije došlo jer Marija na računima nema novca. Mnogo nas čeka na naplatu od Marije Kulić.”

Oglasi - Advertisement