Šta mislite koliko danas ima poznatih pevača koji su uspeli da izgrade čitavu svoju karijeru na jednoj pesmi. Bilo ih je malo, a ona koja je to napravila bila je Lepa Lukić, kojoj je 30-godišnji hit “Moje srce je violina” apsolutno spasio život. Royalty, autorska prava i naravno niko nije pevao bar ovaj hit na koncertu.

Ipak, Lepa Lukić polako ulazi u osmu deceniju. Ipak, malo ko zna da Lepa voli kocku i kockarnice, a kao česta gošća beogradskih kockarnica zna kako da uštedi i poslednji evro, a da bude u velikim dugovima. Lepa Lukić je napustila i muža koji je pre nekoliko godina preminuo u Kanadi, ali i dalje ima njegovu izdašnu penziju, a ima i dve osobe iz Srbije, pa se može reći da joj je ovih dana dobro.

 

Samo njen mačak Toma bio je s njom u nedavnoj posjeti tima Kuera, i to joj je jedini pratilac ovih dana.Snežana Đurišić je jedna od retkih kolegica koja joj dođe u posetu i to je sve. Kuća joj je skromno nameštena, i može se reći da ne živi u nekom luksuzu, nego samo obično i skromno. Volite li vi pesme od Lepe Lukić?

Preporučujemo