Bubnjar i osnivač grupe Slatki greh sa kojom se Lepa Brena vinula u neslućene visine kada je njena muzička karijera u pitanju, Branislav Mijatović Mija je danas preminuo nakon duge i teške bolesti.

Odmah nakon što je čuo ove tužne vijesti Saša Popović je uspio samo za Kurir.rs reći da mu je veoma teško i više nije mogao da progovori jer su mu suze zapinjale u grlu, a Lepa Brena se još uvijek nije oglasila u javnosti povodom ove tužne vijesti. Iako su svi znali koliko je Mija teško bolestan, ipak su se nadali da će se izvući a pjevačica koja kao da je nešto naslutila je na svom Instagram profilu nekoliko sati prije nego je stigla potvrda o Mijinoj smrti, objavila jedan snimak iz vremena kada je nastupala sa Slatkim grehom, a to ne radi skoro nikada.

Nakon što je bend napustila Lepa Brena i krenula u solističku karijeru, Mija je nastavio da se bavi muzikom zajedno sa svojim bratom Zoranom. Iako su se članovi benda promijenili, oni su nastavili da rade pod istim imenom, kao Slatki greh. Mija će biti sahranjen u ponedeljak u Zrenjaninu na Reformatorskom groblju u 13 sati.

Svi koji su poznavali Miju se slažu da je bio odličan muzičar i šoumen, jedan od najboljih bubnjara koje je Srbija imala, ali i veliki čovjek, prijatelj i ljubitelj umjetnosti. Od poznatog muzičara se mnogi pripadnici domaće estrade opraštaju i na društvenim mrežama, a mediji očekuju reakciju Lepe Brene za koju je poznato da je bila veliki prijatelj sa pokojnim Branislavom Mijatovićem Mijom.

Preporučeno