Detaljno je ispričao što je vidio s druge strane. Oživio je čim je pokopan u grobnici i ostaje misterij za profesora beogradskog Medicinskog fakulteta i patologa koji su potvrdili njegovu smrt.

 

Grob je iskopan, još samo jedan sprovod, sahranite me, a ja ću ustati? ! Doživeo sam kliničku smrt, umro, pa oživeo u trenutku kada je trebalo da me sahrane u grob… Grudi su mi otišle drugoj osobi, kaže Stanko Urošević, Leskovac kao lekar priča 10 godina u full view “Ljudi uskrsnuća” koji su se okupili na sprovodu vratili su se iz mrtvih.

 

Stanko, čovjek koji se vratio iz mrtvih prije nego što je umro od raka, rekao je da je u vremenu između “smrti” i buđenja vidio puno… Njegova priča počinje sjećanjima na djetinjstvo, život u siromaštvu i patnji, njegov otac koji je radio najteži posao samo da bi ih prehranio, a njegova majka koja se bori da spoji kraj s krajem. Završio je prvi 4. razred u seoskoj školi, a zatim ostatak tečaja u Vučju, gdje je po blatu i oštroj zimi pješačio do škole 10 km. Završio je srednju kemijsku školu, zaposlio se u tvornici lijekova “Zdravlje” u Leskovcu, nakon čega je dobio Titovu stipendiju i otišao u Novi Sad na obuku za vatrogasca.

 

 

Mislimo da je ogovaranje u redu, ali nije… Stanko je također rekao da ovu famu shvaćamo olako, nije tako. . . Pogledaj kako je dlakav, kako ovaj izgleda, ništa ne vrijedi. To nije naš posao, rekao je Stanko.

 

– Odrastao sam u crkvi s mamom i ona je mene i brata vodila i od malena nas tjerala da vjerujemo u kršćanstvo, držimo se Božjih zapovijedi, ne laži, ne kradi, bez obzira na sve poteškoće jer „Nemamo dovoljno hrane ni da se prehranimo“, rekao je Stanko kroz suze, prisjećajući se kako su bili siromašni da je pisao i crtao, što je volio, i brašnio papir za vreću koju mu je majka davala kad je završio. Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement