Saša Popović, jedan od najuspešnijih biznismena regionalne muzičke scene, javnosti se prvi put predstavio kao član benda Slatki greh, koji je Lepu Brenu pratio tokom njenih najpopularnijih dana. Nakon što je Brena odlučila da nastavi solo karijeru, sa Sašom je osnovala Grand produkciju, a kao jedan od načina za pronalaženje mladih i nepoznatih talenata kreirali su muzičko takmičenje Zvezda Granda, koje je bilo veoma popularno i traje punih 18 godina. Saša je zvanično otišao u penziju pre 4 godine, iako je i dalje voditelj i umetnički direktor.
Tokom takmičenja Brena i on su prije dvije godine prodali svoj udio u Grandu, a prema pisanju medija, svaki je zaradio više od 20 miliona eura. Saša, kome novac apsolutno ne treba, ne može ništa kao penzioner. Kako je rekao, prva tri mjeseca su nekako prošla, ali do četvrtog se češao po glavi jer je imao toliko slobodnog vremena da nije znao šta će sa sobom.
Nedavno je Saša imao ozbiljnih fizičkih problema i morao je na hitnu operaciju, ali je, srećom, sve prošlo. Naime, imao je velike bolove, doktor mu je nakon pregleda rekao da je žučna kesa i da treba da se operiše, a on je poslušao. Iako su svi bili zabrinuti za njega, a posebno njegova supruga Suzanne koja je uvijek bila uz njega, sve je prošlo u najboljem redu i tako se brzo oporavio da su čak i ljekari bili šokirani.
Oglasi - Advertisement