Sudionica realityja i zvijezda u usponu Maja Marinković domaćoj je javnosti poznata po skandaloznom ponašanju u realityju, burnim vezama kroz koje je prošla i čemu smo uspjeli ući u trag, ali poznata je i po opsežnim plastičnim operacijama kojima se podvrgla Famous , doslovno je promijenila osobni opis. Maya nastavlja sa skandalom ove sezone s manje nego inače, no važno je naglasiti i da je reality TV udaljen još samo nekoliko mjeseci i da do kraja imamo puno toga za napraviti.

 

 

Maja je i ove sezone u vezi s Filipom Carom pa imamo priliku ponovno vidjeti njihovu vrlo burnu vezu, a upravo smo jučer vidjeli njihovu sramotnu svađu kada ju je Filip žestoko izvrijeđao i izbacio iz Centra za odvikavanje, a zatim učinio isto s njom, izbacujući svoju garderobu van. No, danas nećemo pisati o tome, već o jednom drugom događaju, prije njezine svađe s Filippom.

 

 

Radilo se o njezinom sukobu s još jednom zadrugarkom, Anitom Stanojlović. Njih su se dvije počele svađati, vrijeđati, a potom i fizički obračunati, u čemu je Anita, čini se, imala glavnu riječ, jer se Maya dobro uhvatila, izgrebala lice, a zaštitar je, kao i uvijek, pružio pune ruke posla. Pa su ih jedva razdvojili i smirili situaciju. Kad je sve bilo gotovo, Aniti su se obratili ostali iz zadruge da joj pomognu popraviti štetu koju joj je Maya učinila.

Oglasi - Advertisement