Devet mjeseci trudnoće, nekoliko dana prije termina, primila je tužnu vijest da joj je beba umrla. Mladoj ženi je slomljeno srce i, da stvar bude još gora, ostala je prazna dječja soba puna igračaka i dječje odjeće.

 

Prošlo je neko vrijeme i konačno je odlučila da proda iz svoje sobe, ne očekujući šta će se dogoditi nakon prodaje obične krevetića, a sada ova fantastična priča kruži internetom. “Znala sam to cele nedelje. Nije se mnogo kretao. Bila sam veoma nervozna” – Valeri od nedelje kada je saznala da joj je sin umro. Nakon tog jadnog iskustva, stvari koje je spremila za sina nije mogla izvaditi, a kamoli prodati, pa ih je godinu dana držala u sobici.

 

 

U maju 2014. odlučila je sve prodati na rasprodaji u dvorištu, što je bila vrlo teška odluka, ali je uspjela da se natjera da proda svoje stvari – čak i svoj naizgled najvezaniji krevetić. Mislila je da će to biti posljednja stvar koju će neko kupiti. Na njeno iznenađenje, stariji muškarac po imenu Gerald brzo je kupio krevetić. Gerald popravlja stari namještaj u svoje slobodno vrijeme i misli da bi mogao dobro iskoristiti krevetić. Kako je rekao, Valeri je dugo oklevao, a njemu se činilo da ona uopšte ne želi da proda krevetić, ali je zahvaljujući njegovom insistiranju popustila. Ostatak pročitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement