Već smo navikli da TV voditeljica Jovana Jeremić sa svakom svojom pojavom i izjavom podiže veliku prašinu u javnosti, ali čini se da je sada malo pretjerala i da će je sve to koštati i tužne. Ona je naime u svojoj emisiji neke rijaliti učesnice stavila u isti koš sa prostitutkama, a dok je to govorila, na ekranu iza nje je bila slika Zerine Hećo koja se veoma brzo oglasila te objavila pravi rat voditeljici.

Sve je krenulo kada je Zerina na društvenim mrežama objavila snimak sa Pink televizije na kojoj Jovana govori o prostituciji, te objašnjava ko su sponzoruše, starlete, ali ko je ko bio na estradi devedesetih godina kao i kako je to danas.

Jovana je u svom stilu govorila o tim temama a Zerina je sve to gledala i snimala, a i sama Zerina se našla u cijeloj toj priči, jer je njena slika bila na monitoru pored voditeljice kao i fotografija njene koleginice, starlete Nataše Šavije. Zerina je podijelila ovaj snimak na društvenim mrežama ispod kojeg je napisala i poduži tekst a sa kojim je najavila da će pokrenuti tužbu protiv Jovane i to na tri strane. Kako nije bila gost u emisiji kada se pričalo o ovim temama, ona je Jovani poslala brutalnu poruku preko društvenih mreža:

“Gospođice”, odnosno, kako sami sebe nazivate na svom Instagram profilu, “kučka”, poznajem vas kad niste znali šta znači depilacija nogu, ali bukvalno. Imala bih o vama da pišem dosta, ali biću kratka. Jutros ste u udarnom terminu, kako se nazivate, “kraljica šera”, a zapravo niste, očigledno, svjesni da kad odete u zoo-vrt i jadni zaključani majmun koji se drpa ispod pazuha je zanimljiv, pa su ga zbog toga i postavili na tu poziciju da bi na njegovim vratolomijama zaradili novac, ali o tom – potom” – počela je starleta.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo