Sa pojavom društvenih mreža, svi smo mi u prilici a na njima vidimo zaista sve i svašta, a mnogi ljudi imaju i priliku da postavljaju razna videa i fotografije raznih sadržaja, od smiješnih, do onih koje nisu niti malo smiješne, a naravno, veoma često imamo tu i nasilja.. Tako je i sa našom regijom, pa tako na društvenim mrežama možemo naći i neke zanimljive snimke sa ulica gradova sa Balkana. Tako se i jedna veoma interesantna situacija desila u Srbiji, tačnije u Kragujevcu.

Sve se desilo na jednome semaforu u tome gradu, gdje je došlo do velike tuče između nekoliko osoba, a kako su neki korisnici društvenih mreža objasnili, radi se o ljudima koji se bave pranjem prozora na autima. Na snimci se vidi kako se na ulici tuče nekoliko muškaraca, da bi se u jednom trenutku umiješale i žene,  i onda se baš sve zakuhalo.

Jedna od njih je bila uzela i metlu te je sa njom počela da bije jednoga muškarca po glavi, da bi na kraju taj muškarac i još nekoliko njih počeli da bježe, a ona ih je nastavila juriti sa metlom. Nije sigurno zbog čega je došlo do sukoba, pretpostavlja se da je razlog bio sukob oko teritorije na kojima se radi, te se pretpostavlja da je jedna grupa htjela da zauzme teritoriju od druge grupe, zbog veće zarade, ali ovaj video je veoma brzo postao hit na društvenim mrežama, a i vi možete da se uvjerite kako je to izgledalo. Nije bilo niti malo bezazleno.

Preporučeno