Mnoge manekenke koje su angažovane u svijetu visoke mode su i vrlo dobro plaćene. Iako se to možda ne čini tako, manekenstvo je jako težak i stresan posao i mnoge djevojke zbog pritiska koji osjećaju u ovoj branši nerijetko posežu za raznim drogama i opijatima da bi izdržale tempo koji im je nametnut.

Djevojka o kojoj danas pišemo je također manekenka i zarađuje 35 hiljada eura sedmično, ali ne baveći se svojim poslom. Ona se zove Jana Orfejeva, ima 21 godinu i živi u Ukrajini. O njoj su nedavno pisali i britanski mediji, navodeći da je ona ljubavnica saudijskog princa već skoro dvije godine i da joj on ovaj iznos plaća za njene usluge u krevetu.

Pored novca koji joj redovito daje, princ ovu ljepoticu vrlo često počasti i skupocjenim poklonima, ali i luksuznim putovanjima. Navodno joj je princ jednom prilikom dao i poklon u novcu u iznosu od 135 hiljada eura. Ona ovaj novac pametno ulaže, kupuju nekretnine pa je po pisanju ovih medija sada vlasnica luksuznih stanova koji se nalaze u Kijevu i Moskvi. Jana je veoma aktivna i na društvenoj mreži Instagram i tu je prati preko 70 hiljada ljudi koje ona svakodnevno časti svojim fotografijama na kojima se može vidjeti u kakvom luksuzu živi i na kakao otmjen način.

Njene su fotografije vrlo često provokativne i izaziva svojim izgledom uzdahe svojih muških, a i ponekog ženskog fana. Njeni prijatelji kažu da je Jana dobra osoba ali da je strašno razmažena. Jana se puno ne osvrće na komentare na njenu vezu i ulogu plaćene ljubavnice dok god sebi može da priušti sve što poželi.

Preporučeno