Mile Kitić nedavno je zakoračio u osmu deceniju života, ali po energiji kojom zrači nikada niko ne bi rekao da ima toliko godina On sam tvrdi da ne postoji nikakva tajna njegovog izgleda već da je u pitanju genetika, kao i balans u životu, te je, kako kaže, pored napornih svirki i noćnog života uvijek znao kada treba da se odmori i da napravi pauzu u poslu. U svojoj karijeri je on napravio veliki broj hitova, i kaže da je uvijek imao dobar njuh za hit čak i kada su mnogi sumnjali u njegove odabire:

” Mnogo sam snimao i bio sam pametan, od starih pjesama sa Južnim vjetrom do Plave ciganke. Išao sam korak unaprijed, kada sam snimio pjesmu sa Đoganijem rekli su da sam lud čovjek, a prvi sam bio koji je snimao sa reperom. Pa čak i “Paklene godine” kada sam obradio pitali su se šta je sa ovim čovjekom, međutim ispostavilo se da mi je sve to produžilo karijeru. Stvarno imam energiju, na bini ne dajem pardon nikome, kao da izađem u ring i bijem se do kraja”– ispričao je nedavno za srpske medije

Ipak, osim po svojim pjesmama, Mile je znao i na druge načine da zaintrigira javnost, ali nikada na štetu svoga odnosa sa suprugom Martom od koje su ga u nekoliko navrata razvodili. Mile kaže da je on malo čudan čovjek, pa i kada su u pitanju koncerti ili intervjui sa novinarima, te on uvijek nađe neku caku, tako da uvijek ostaje zanimljiv za sve, pa je tako rekao: ” Kada su mene pitali da li sam platio nekada za seks ja sam potvrdno odgovorio. Isto oko Marte, malo sam iskarikirao da ima ljubavnike i ja ljubavnice, ali da usprkos tome živimo skladno”– našalio se Mile Kitić.

Oglasi - Advertisement