Naravno, jedna od najljepših i najčudnijih ljubavnih priča 2023. je ona Gorana Jurića i Milene Popović. Njih dvoje šokirali su sve kada se otkrilo da su u emotivnoj vezi, a posebno kada se saznalo da su u vezi zadnje dvije godine jer je Igor zapravo još bio u braku sa suprugom kojoj je otac pok. Tamare Jurić.

 

 

Samo zbog toga, Milena je izazvala veliku mržnju javnosti u Srbiji, a u jednom trenutku je čak morala da zamrzne svoj Instagram profil. Kako su kasnije rekle, kada se sve otkrilo, povezala ih je ista crna sudbina, jer je nekako u isto vrijeme kad i Igora ista sudbina zadesila i njenog supruga, koji je bio na Kosovu, a posebno ubijen ispred prištinske političke stranke. .

 

 

Slučaj ubojstva do danas nije razriješen, a ne zna se tko stoji iza scene. Ona i on imaju i sina, koji sada ima 11 godina, a Igor kćer, pa se i po tom pitanju jako dobro slažu. Podsjećamo, Igor je poludio kada je Milena na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je napisala jednostavno “LJUBAV”. Odmah nakon toga zaključala je svoje osobne podatke, a srbijanski upućeni rekli su da su se svađali mjesec dana.

 

Došlo je vrijeme za pomirbu, pa je njihovu prvu zajedničku fotografiju objavila na svojoj osobnoj stranici, a ispod je svima zaželjela sretnu Novu godinu: “Zdravlja, ljubavi.” Sve ostalo nije toliko važno. Srećno u 2023.”, napisala je Milena.

Oglasi - Advertisement