Svima koji prate rijaliti Zadruga, čija je peta sezona krenula prije desetak dana je poznato da je već nakon prve sedmice iz rijalitija izbačena, odnosno diskvalifikovana Miljana Kulić zbog pokušaja podmetanja požara u želji da pobjegne sa imanja, te je na taj način bila ugrozila i druge živote, zbog čega je dobila i kaznu od 100.000 eura. Njena majka Marija Kulić ne prestaje da očajava zbog svega toga, te je rekla kako njena kćerka Miljana nije tražila ljekarsku pomoć nakon diskvalifikacije, ali da je vidljivo da je Miljana veoma iscrpljena od svega. Miljana je na kraju samo spakovala neophodne stvari te je otišla u Bosnu, put Dervente kod Lazara Čolića Zole, a Marija je novinarima rekla ovo:

” Miljana je bila samo dan kod kuće i danas je otišla kod Zole u Bosnu. Ne slažem se sa tom odlukom da ode tamo, ali šta da vam kažem, ne pitam se ništa. Ostavila mi je Željka, on je sa mnom. Miljana je jako umorna, za dan nije ni uspjela da se odmori, otišla je odmah kod njega. Ne znam da li ulazi u “Parove”, ništa mi nije rekla. Ja čekam 21. septembar da odem na skener pa da vidim kakvo mi je zdravstveno stanje’‘ – rekla je Marija.

Za to vrijeme se oglasila i Miljana na društvenim mrežama, a na Instagramu je otvorila novi nalog, te je označila kako se nalazi u Republici Srpskoj, a na društvenim mrežama je napisala ovu objavu koja je zaintrigirala mnoge: ”Jednostavno, nisam bila spremna, ali biću uskoro za nešto možda staro, ali neočekivano” – napisala je Miljana u opisu fotografije.

Preporučeno