Verbalni sukob vlasnika TV “Pink” Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne jenjava. Nakon serije uvreda Bake Prase na Mitrovićev nalog na Instagramu, Željko mu je najpre poslao jasnu poruku da ne želi da nastavi svađu sa njim u trenutku kada je prolazio kroz najteže vreme zbog gubitka brata. Međutim, kako se YouTuber nije smirio, Mitrović je na njegove optužbe odgovorio:

“O ovom malom go*ancetu i seljačiću Baka Prasetu, koji mi je nekad bio prijatelj, iz etičkih i moralnih principa neću da pišem o vremenu koje je Baka Prase proveo u gepeku, i zašto to nije prijavio policiji, neću da pišem ni o njegovim poznastvima i zajedničkim rođendanima sa Veljom Nevoljom i drugim prpadnicima klana, takođe, neću da pišem o tome, zašto je namerno preneo infektivnu mononukleozu Nataliji Š., polnim putem, ali hoću da dam izjavu nadležnim organima o svojim saznanjima, ako me budu zvali zbog ove objave!

 

Film koji od večeras sprema dokumentarna redakcija televizije Pink o Baka Prasetu, nalog nije dobila od mene, oni su potpuno autonomna redakcija i samo su me obavestili šta rade! Let it be” – napisao je Željko na svom instagram profilu.

Preporučujemo