Kada se dvoje ljudi zaljube, žele da provedu ceo život zajedno i imaju velike planove za budućnost. Za većinu parova dan venčanja je najlepši dan u životu, o tome razmišljaju mesecima unapred i obraćaju pažnju na svaki detalj, svaku sitnicu, jer će se jednog dana pred porodicom i prijateljima zakleti na večnu ljubav pred njima.

Ipak, šta se dogodilo na venčanju u Gani, pričaće se još dugo, kako se mlada hvalila, a budući suprug ju je napustio nekoliko minuta pre ceremonije. Prema pisanju britanskih medija, saznao je da je prekjučer otišla da vidi bivšeg dečka, a kako bi se opravdala, konačno je prevarila.

 

Ne želi ni da je sasluša, a nekoliko minuta prije vjenčanja prisutni odlučuju mladoženji reći istinu. Sve se odigralo u ganskom gradu Kasoya, a iako su svatovi pokušavali da ubede mladića da se smiri i nastavi sa venčanjem, on je to odbio. Mlada je histerično plakala i molila ga da joj oprosti i da joj još jednu šansu, ali on je ipak nije puštao. Na društvenim mrežama su se nizali komentari ispod snimka za objavljivanje, a većina njih podržava mladoženjinu odluku.

Oglasi - Advertisement