Mladić MD (22) iz Laktaša izvršio je samoubistvo nakon što se na društvenim mrežama proširio snimak na kojem traži posao na benzinskoj pumpi. Objavljen je status grupe “Crna lista poslodavaca”: “Stop nasilju nad radnicima, a ovima koji su zbog snimka poslali u smrt mladog čoveka mogu poručiti, njegova smrt je vama na duši” – napisano je na Fejsbuk profilu grupe „Crna lista poslodavaca RS“.

“Jedan vredni dečak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se delio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mjesto, gde ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odleteti u raj, da mu se povređena dečja duša smiri… M. D. je danas zauvek otišao, a samo je tražio posao… Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dečače, neka te anđeli čuvaju”– navodi se u tom Fejsbuk statusu.

Korisnici interneta su napisali da znaju koja je pumpa kriva i da su prepoznali osobu koja je razgovarala sa mladićem.“Ja ovog momka znam godinama. Divno dete bio. Ružno i žalosno i na dušu svakom od tih”, “Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dečače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli smejati ovom nedužnom detetu koje je pokušavalo da se bori”, “Smeju se momku koji traži posao… Stvarno je vreme za atomsku”, neki su od komentara.

Preporučujemo