Većina nas je gledala serije “NCIS”, “Dark Angel” i “Bull”, ali da li smo svi znali da je zvezda serija Majkl Verdeli, srpski zet. Njegova supruga je Bojana Janković, inače po zanimajnu lečnica interne medicine, inače vrlo priznata u medicinskim krugovima.

Međutim mnogi je prepoznaju po tome što je supruga američkog glumca, sa kojim sada ima dvoje dece. Bojana i Majkl su se upoznali na Stingovom koncertu u Vankuveru 2007. godine. Ona je bila u društvu drugarica kada im je prišla grupa mladića i ponudila piće, one su odbile, ali oni nisu odustajali. Bojana kaže da im je Majkl tada prišao i obratio joj se kao da je poznaje i izvinio se što kasni, pa je onda pozdravio momke i pozvao ih da im se pridruže, na šta su se oni samo okrenuli i ostavili ih na miru.

Majkl je zatim rekao da je završio svoj posao i otišao, ali nedugo zatim se vratio i njih dvoje su dugo razgovarali, ali Bojana nije znala da je on glumac dok joj nije sam rekao, jer baš i nije gledala televiziju. Osim toga nije joj na pamet padalo da bi neka romantična veza između njih bila moguća, jer ona je samo studentkinja iz Srbije, a on glumac u Holivudu.

Bojana je tada živela i radila u Kanadi, a Majkl u Los Angelesu i s obzirom na to da su živeli u različitim državama, mediji su pisali da ta veza i nije održiva. Ali, par se venčao 2009. godine i danas su u sretnom braku, žive u Njujorku sa svoje dvoje dece, sinom Lijamom i kćerkom Olivijom.

Preporučeno