Najpoznatiji glumac i reditelj na našim prostorima je naravno Dragan Bjelogrlić. Malo ko mu može parirati u poslu, a iza sebe ima mnogo uspješnih projekata. Poznat je po brojnim predstavama, dostignućima i izvanrednom glumačkom umeću, odnosno, kao i mnoge njegove kolege, pokušava da sakrije svoj privatni život od javnosti, ali nije mu tako lako. Zbog toga gotovo niko nije znao da Dragan Belogrić ima i dvije sestre.

Da stvar bude gora, dvije sestre su mu bile poznate i u javnosti. Jedna od njegovih sestara je i poznata pevačica Zorana Pavić. Zorana je sestra od tetke Dragana, a u jednom trenutku je pričala o njima i njihovoj vezi. Ipak, otkrila je da Dragan nikada nije želeo da učestvuje u bilo kakvim projektima, i da joj to nije bio problem, jer nije mislila da je treba zvati pored velikih. Glumci i glumice našeg okruga.

 

Njih dvoje su najveća podrška jedno drugom u svemu što rade. Druga njegova poznata sestra jeste Marina Vodeničar. Njihova poveznica u porodici jeste porodica iz Barande.Oni skoro nikada nisu u javnosti pričali o svom odnosu, ali malo ko zna da je upravo ona imala ulogu njegove sestre u seriji ‘’Senke nad Balkanom’’, a zajedno su radili i na seriji ‘’Vratiće se rode’’ koja je veći dio snimljena upravo u Barandi.

Preporučujemo