Podgoričanka Nikolina Radunović objavila je svoj identitet na Fejsbuku prije više od dvije decenije kada joj je Siniša Mihajlović pomogao da preživi. Nikolina Radunović govorila je na svečanosti na kojoj je danas u 54. godini preminuo legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović. Miha, koji je prije više od dvije decenije pomogao Podgoričanki da preživi tako što je plaćao operaciju srca i medicinske račune, bio je šokiran kada je prije tri godine saznao da je Siniša bolestan, a zatim je napisala:

 

“Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi životnu borbu”. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše.Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobedu.

 

Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka.

Miha, legendo… Miha, kralju… Miha….Bori se! Izdrži! Pobedićeš”.

Oglasi - Advertisement