Jedna pomalo smiješna stuacija se desila Luisu Anđelinu koji živi u Nju Džersiju i koji ima malu firmu koja  se bavi čišćenjem stanova pod nazivom Vila čistačica. Anđelino koji ima 27 godina je pokrenuo vlastiti posao i prijatelji su odlučili da mu pomognu  a jedan od njih ga je unajmio da očisti njegov stan dok je na poslu.

Dao mu je adresu i rekao da će mu ključ ostaviti ispod otirača i Luis je vrijedno prionuo na posao. Obrisao je prašinu, usisao, oprao suđe i savršeno očistio cijeli stan. Nakon nekoliko sati kada je sve završio i sjeo da predahne pozvao ga je prijatelj i pitao ga da li se snašao i da li je našao ključ.

Luis mu je odgovorio da je sve u redu i da je upravo završio posao i malo sjeo na trosjed da  se odmori i poigra sa prijateljevom mačkom. Iznenađeni prijatelj mu je rekao da on nema mačku a Luis je nakon nekoliko rečenica shvatio da je satima čistio pogrešan stan a kada se sve razjasnilo niko nije mogao povjerovati da se desila takva slučajnost da dva stanara drže ključ ispod otirača.

Još urnebesnija je bila reakcija stanara čiji je stan Luis očistio. On je odmah nazvao svoju suprugu Bet i rekoa joj da im je neko provalio u stan i očistio ga do savršenstva.  Za nju je ovo bilo divno iznenađenje i ispalo je da je u njihov stan doletjela Vila čistačica i besplatno im sve očistila. Luis je samo rekao da se ovo ne može vidjeti ni u filmovima ali šta je tu je, ipak je nekoga usrećio.

Preporučeno