Balkan nije baš najsigurniji dio svijeta. Budući da su nam države disfunkcionalne i ljudi žive u bijedi, nije neobično da se na svašta negativno naleti. Pored pandemije koja ubija ljude i na Balkanu, također dolazi do kriminalnih radnji i ubistava te niko nije siguran danas. Jako je rijetko postalo čuti dobru vijest za promjenu.

Još se mnogo jezivih stvari dešava kada je u pitanju crna magija i zabranjeni rituali koji su namijenjeni za širenje kletvi na druge. Danas vam donosimo priču dvojice pecaroša koji su na istom mjestu zatekli nešto toliko jezivo da se trebamo zapitati da li je ikome išta više sveto na ovom svijetu. U Šapcu pored Save, prvi pecaroš je primjetio da rijekom pluta odjeća, i kad je odlučio da je izvuče kako bi rijeka bila manje zagađena raznim otpadom, vidio je nešto strašno.

Naime, prije 2 dana je zatekao farmerke i duksericu koje je izvukao iz rijeke, ali jučer je već naletio na ikonu trojeručice koja ga je zaprepastila jer je znao da su posrijedi neke tamne sile i kletve. Toliko je bio zaprepašten da se više puta prekrstio tokom izjave koju je davao reporterima.

Drugi pecaroš je noć prije toga uočio dva čovjeka koji nose svijeću, flaše i najlon kako stavljaju ikonu i odjeću u rijeku. Budući da su bili jezivi i slično obučeni, koliko je mogao da vidi, zaključio je da je u pitanju ritual nekakve sekte te se pametno odlučio maknuti sa te scene da ne bi na sebe navukao kletvu. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno