Najčešće su tokom jula i avgusta mjeseca sve plaže, kako u našoj regiji, tako i na drugim turističkim destinacijama krcate kupaćima, te je u tom periodu veoma teško naći neko kvalitetno mjesto na plaži, negdje u hladu, a teško je i naći neku slobodnu ležaljku, te je potreban veliki trud da se sve to nekako osigura. Pojedini znaju da se bude veoma rano  i idu na plaže tada da zauzmu mjesto. Pojedini trikovi kojima se služe pojedini posjetioci na plažama su zaista nevjerojatni, a kako neki stručnjaci kažu, pojedini načini liče na prave ratne taktike. Tako je i ovaj komentar jednog muškarca iz Srbije na društvenim mrežama podigao pravu buru i mnoštvo komentara. On je opisao jednu scenu koju je doživio na plaži i to od strane jedne druge porodice iz Srbije.

Taj muškarac je rekao kako je taj dan došao veoma rano na plažu da bi zauzeo jedno mjesto u hladu, ispod drveta, a u blizini su bili parkirali i svoje auto. U blizini njihovoga mjesta, na jednom kamenu je primijetio otvorenu konzervu u kojoj je bilo hrane, te je mislio da ju je neko zaboravio dan ranije, a nedugo nakon toga se na tom mjestu pojavila još jedna porodica kojoj nije bilo drago kada su vidjeli druge ljude na tom mjestu na plaži. Ovaj muškarac se ponudio da svoja kola stavi nešto dalje, ali mu oni nisu ništa rekli već su se smjestili nekih dva metra od njega

Vidjelo se da je atmosfera odjednom napeta, te je kasnije saznao da je ta porodica u stvari dan ranije ostavila tu konzervu, da bi na taj način pokazali da su oni u stvari rezervisali to mjesto na plaži, a svi oni koji su pročitali ovaj status su ostali zatečeni sa tim novim trikom. Mnogi su se šalili na ovaj najnoviji vid rezervacije, a mnogi su ovom muškarcu čestitali na tome da je ostao smiren svo to vrijeme.

 

 

Preporučujemo