Utakmica “Crvena zvezda Granda” uveliko je uložena u treću rundu snimanja, a s njom dolazi i skandal kakav se nije dogodio ni u jednoj sezoni do sada. Nata Vukadinović, slučajno iz Crne Gore, majka kandidata Dušana Vukadinovića, javila se medijima, a posebno redakciji Kurira, tvrdeći da je Snežana Đurišić od njih tražila novac kako bi njen 20-godišnji sin prošao dalje. takmičenja, navodeći: „Prošao sam golgotu. Snežana Đurišić mi je tražila novac da mi sin prođe u sljedeći krug „Zvezda Granda“. Neću braniti svoju djecu ako ne budu dobro, ali znam I Dete je jako fino, vaspitano i pristojno, pa sam mu rekla da sluša gospođu Snežanu, ona me je najviše povredila. Kada je prošao drugi krug, rekla mu je: „Dušane, sad je ovo za tebe slobodna” , znaš, kao da mu daje džabe. Rekao nam je kad je došao doma, ali naši roditelji to nisu razumjeli. Prošao je tu rundu, a za treću je ona zacrtala što će pjevati Međutim, pred emisiju je bio uznemiren i videla sam da nešto nije u redu, a kada smo se sreli, Snežana je počela da viče na mene – kaže Nata.

 

Novinare je zanimalo koliko je Snežana tačno tražila od nje i sina. Nata je rekla da Snežana nije tražila direktno, već indirektno. Sinu je stalno govorila da ne radi za badava, a onda je rekla samo njoj, sinu Dušanu. neće nastaviti, njegovo natjecanje je završeno, a onda joj pjevač u lice kaže da ne radi ništa i neka joj plati: Nisam. Bez da joj je dao novac, moj sin nije nastavio. Kasnije je rekla Duchampu da će pobjeći i ne znam što se dogodilo. Nisam joj dao novac, pa je on naravno propao. Rekla je da je moj sin nije poslušao”, ispričala je majka kandidatkinje.

 

 

Novinar je pozvao i Snežanu da prokomentira skandal, rekavši: “Radim svoj posao vrlo odgovorno i provodim vrijeme pomažući mladima jer sam obrazovana i dokazana umjetnica.. Definitivno neću komentirati ničije izjave na ovu temu, jer su smiješni i nekako odvratni.Sve informacije o ovoj temi možete dobiti od ravnatelja Saše Popovića koji je vrlo upućen u sve što radimo kao mentori i kandidati.Kod toga samo Saša može odlučiti tko ide u baraž. Šašapopovićeva odluka eliminirala ga je iz baraža”, rekla je Đurišićka.

 

Preporučujemo