Supruga jednog od najboljih tenisera svijeta Novaka Đokovića, Jelena Đoković se prije nekog vremena u jednoj TV emisiji pojavila u izdanju o kojem se poslije sedmicama pričalo, pa se tako povela i velika polemika na društvenim mrežama koja je vezana uz njen izgled, ali i zbog onoga što je ispričala u emisiji. Jelena je poznata po tome da voli da se dosta neobavezno oblači, poprilično sportski, te da ne daje mnogo važnosti nekim glamuroznim detaljima, kako to poznate ličnosti obično vole, te se njen stil mnogima sviđa, a sada je i ona na tu temu progovorila javno.

Tako je istakla da svako ima pravo da se iskaže, a da je ona postala obično dosadna, ali da je ona tako pronašla način da pomogne prirodi i po njoj, to je lijepo. Ne kupuje kao što je nekada znala kupovati, voli džins koeg ima godinama, voli i da nosi jednu, te istu majicu, voli situ frizuru, istu šminku. Zna da je mnogima dosadna, kako kaže, ali smatra da je svojim izborom nečemu doprinijela. Ne smatra da je ona nužno u pravu, ali da je ovo njen put koji njoj sasvim odgovara.. Otkrila je kako voli sebe, ali da opet, postoji mogućnost da se već prekosutra predomisli u vezi svega toga, te da sama sebi kaže: “Ma, ne, ovo nije za mene”. Rekla je da svaki svoj posao radi 100%, isto kao i što 100% radi i da se predomisli.

Ove njene riječi su izazvale i mnoge komentare na društvenim mrežama, a samo neki od njih su bili: “Da l’ je moguće da imaš milione, a ovako izgledaš?”, “ne dopada mi se kako izgleda”

 

Oglasi - Advertisement