Jedna od glavnih vijesti u posljednjih nekoliko mjeseci,. kada je hrvatska estrada u pitanju je svakako bila vijest da su Danijela Martinović i Petar Grašo bili prvo raskinuli svoju vezu koja je trajala 24 godina, da bi se nakon toga saznalo da je Grašo u vezi sa kćerkom najmoćnijeg čovjeka hrvatske estrade Tončija Huljića, sa Hanom Huljić, te da je ona i u drugom stanju. Nakon toga je uslijedilo vjenčanje, a javnost se podijelila na jedan dio na stranu ovoga para i njihove ljubavi, dok su drugi bili kontra njih zbog toga što su napravili Danijeli

Hana Huljić trenutno odbrojava dane do porodilišta, a kćerka splitskog hitmejkera Tončija Huljića i pop zvezda Petar Grašo uskoro će postati roditelji jedne devojčice i ne mogu da dočekaju da im se pridruži. Ali ima još ljudi iz njihove neposredme blizine koji ne mogu da dočekaju da beba dođe na ovaj svijet, a među njima je najglasnije Hanina kuma, pjevačica Domenika Žuvela: “Imamo puuuno razloga za slavit’, ali napokon skupa!”, napisala je na Instagramu  Domenika, nevjerojatno ushićena, uz fotografiju na kojoj je vidimo sa Hanom i još dvije nasmijane djevojke.

Da li se tu radilo o baby showeru to nije otkriveno, ali je bilo vidljivo da je Domenika nešto i sakrila a to je Hanin trudnički stomak. Da li je sve to bilo slučajno ili namjerno nije poznato, ali u silnim komentarima jedan od korisnika im je poručio i ovo: “Kako ste dosadni s tim skrivanjem trbuha… Pa, pustite ženu da uživa u trudnoći, a ne u skrivanju!”

 

Preporučujemo