Biti dijelom estrade, ma koliko izgledalo privlačno, sa svom tom popularnošću i sa dobrom zaradom, isto tako sa sobom nosi i neke veoma loše stvari, kao što su česti ekscesi na nastupima, stalni pritisak, a mnogi pjevači i pjevačice su svjedočile kako su se nagledali svega i svačega na svojim nastupima, te su im često i glave bile u torbi Tako je i pjevač Ivan Gavrilović stekao je veliku slavu hitom “Dvjesta na sat” devedesetih godina. On je svojevremeno bio ispričao kako su se na njegovim nastupima znale dešavati stravične stvari, te je otkrio i kako je bio svjedok ubistva

On se tih godina bio zabavljao sa kćerkom Slobodana Miloševića, Marijom, a o njihovj vezi je i on sam govorio u javnosti u nekoliko navrata, a svojevremeno je u jednoj emisiji i otkrio neke mračne tajne iz devedesetih: ” Dešavalo se da na mom nastupu upucaju nekog. Ubiju ga, rane… To se sve zataška u pet minuta, a ti onda nastaviš da pjevaš. Bio sam više puta svjedok toga. To su bile normalne stvari u jedno nenormalno vreme. Na splavu izvedu nekog na terasu, upucaju ga i bace u vodu. To možda djeluje nevjerojatno, ali je bilo tako. Prebiju ga, upucaju i bace. Da li on negdje ispliva, ostane živ, ja to ne znam. Ma kakav kriminal danas, ono što smo mi doživjeli je bilo kao film.”

Svi ti stravični događaji su ostavili trag na njemu, te je priznao kako noćima nije mogao da spava jer je imao noćne more, te je znao da se nekada probudi i da zahvali Bogu što je još uvijek živ. Rekao je i kako je na nastupima, u dva tri navrata znao da dobije dobre batine, ali nikada od nekih ozbiljnih faca, već uvijek od nekih nepoznatih likova, koji mu dođu na nastup, našmrkaju se , a onda naprave veliki problem, posebno njemu.

 

Preporučeno