Poznato je da mnogi naši pjevači i pjevačice znaju da pjevaju na svadbama i na vjenčanjima, a i sami su neki od njih pričali kako su na takvim događajima znali da doživljavaju zaista sve i svašta. Naravno, najviše je bilo onih lijepih stvari, ali sa pijanim gostima zna nekada da bude i veoma neugodno, a neki od njih su otkrili i kako su im se desile neke veoma čudne stvari, pomalo i komične. Tako je i pjevač Dragi Domić ispričao kako je na jednoj svadbi, na kojoj je pjevao, imao skoro nevjerojatnu situaciju

 

Nije ništa neobično da se pjevačima i pjevačicama an svadbama dešavaju razne čudne stvari, a oni koji pjevaju već neko vrijeme mogu da se pohvale  da čitav niz godina nekim porodicama pjevaju na njihovim različitim slavljima. To svakome pjevaču ili pjevačici imponuje, jer to znači da ih domaćini cijene kao izvođača i zabavljača, a Dragi Domić je u jednoj TV emisiji opisao jednu anegdotu koja mu se desila na jednoj svadbi.

” Pjevao sam na jednoj svadbi i vidim ja mlada mi poznata, ali mi bilo neprijatno da je pitam. Međutim, primijetim da i ona mene nešto gleda i odlučim da saznam da li je stvarno znam ili sam pomiješao nešto” – prisjetio se pjevač događaja, ali odgovor kojeg je dobio od malde nije mogao ni da sanja: ” Ne, nisi pogriješio. Pjevao si mi na mojoj prvoj svadbi, a pjevaš mi i sad”– rekla je mlada i ostavila pjevača u čudu. Voditeljicu je interesovalo da li je mlada bolje izgledala na prvoj ili na drugoj svadbi, a pjevač je kroz smijeh rekao da se mlada dosta proljepšala do svoje druge svadbe.

 

Preporučeno