Naš poznati pjevač narodne muzike Zoran Kalezić vodi svoju najtežu životnu bitku, a sada je otkrio i na koji se način bori sa opakom bolešću o šta mu daje snagu. Ovaj poznati pjevač se više od godinu dana liječi od karcinoma pluća, a sada se potpuno oslonio na savremenu medicinu i uskoro počinje sa imunoterapijom. Bio je u Turskoj i tamo je radio PET skener, te postoje neke promjene na kostima, ali on i dalje vjeruje u sebe i bori se. Uskoro sprema i promociju novoga albuma u Beogradu, a dodao je iako mu prijatelji i poznanici sa svih strana savjetuju razne stvari, on je odlučio da se uzda u modernu medicinu, te je psihički stabilan i gura koliko može.

Dodao je da je današnji trenutak veoma loš u globalu, te da je ljut na novnare što stalno insistiraju na nekim teškim pričama, sa ružnim životnim iskustvima, te dosta stvari izvlače iz konteksta, te neki od ljudi sve to, bez skrupula koriste za promociju, a to njemu, nikako nije potrebno, pa je dodao:

” Nemam ja problem da o bolesti pričam. Ali, neke stvari su važnije, i trebalo bi da budu važnije od toga. Ja se bavim muzikom! To je moj život. I dok to budem mogao da radim i osjećam, ja ću biti živ. Neće mi to odrediti bolest. Odrediti će mi ono u šta jedino vjerujem cijelog svog života, a to je pjesma, to je muzika” – ne ostavlja prostor dilemama čovjek koji je u istoriji muzike ostavio brojne hitove, one prave, izvan vremena.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo