Reality show emisije su nekako jako popularne na Balkanu i postaju sve profitabilnije kako godine odmiču. Jedan od prvih reality show programa koji uključuje poznate ličnosti je bio “Dvornikovi” gdje su poznati pokojni pjevač i funk legenda Dino Dvornik i njegova porodica dozvolili pristup snimateljima u njihove privatne živote kako bi zaradili novac na taj način.

Sada su reality emisije više fokusirane na takmičenja ko će duže ostati u igri ili čak i na pjevačke sposobnosti u nekim muzičkim takmičenjima kao što su to “Zvezde Granda” i slično. Još jedna nekada jako popularna zvijezda sa naše estrade je Nataša Bekvalac koja je zajedno sa Kristinom odlučila da napravi svoju emisiju po imenu “Bekvalčeve” i biće slična “Dvornikovima” u smislu da će se fokusirati na privatni život ove pjevačice i njene porodice.

Pored Kristine i nje, majka Mira će se isto pojaviti i pričati o tome kako je imati kćerku koja se profesionalno bavi pjevanjem i nastupima. Nataša i Kristina smatraju da će ovo biti hit ne samo jer one vole i prate svjetske reality show emisije nego zato što je Nataša navodno veoma duhovita u svojim izjavama i slikama koje dijeli na društvenim mrežama. Štaviše, njena emisija će nositi ime njenog Instagram profila “bekvalčeve”.

Međutim, iako su jako zainteresovane za snimanje ovakve emisije i za profitiranje od iste, prvobitna ulaganja u ovu emisiju su ključna tako da ako ne budu imale dovoljno novca da sve ovo organizuju, sigurno neće doći do snimanja ovog novog reality show-a. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno