Ono što proživljavamo kao djeca na nas ostavlja posljedice za cijeli život i u mnogo slučajeva se radi o traumama sa kojima se ljudi bore uz pomoć i psihologa i psihijatara ali i lijekova. Na žalost ima puno roditelja koji ne zaslužuju da imaju djecu a jedan od takvih je i otac iz Redinga u Velikoj Britaniji koji se zajedno sa svojom drugom suprugom našao u cenrtru velikog skandala koji je cijelu javnost digao na noge.

On je optužen za zlostavljanje svog sina koji ima samo 11 godina a kojeg je prisilio da ima odnos sa njegovom maćehom a njegovo opravdanje koje je sve šokiralo je bilo da je to uradio zato što je mislio na dobro svog sina i da je na ovaj način želio da osigura da ne bude gej kada odraste. Sve se dešavalo 1998. godine kada je dječak po prvi put zlostavljan na ovaj način a tada je njegov otac došao na suludu ideju da on treba da dodiruje svoju maćehu po ženskim dijelovima tijela da bi osjetio njenu slast.

Nakon toga je dječaka natjerao i da ima odnos sa njegovom suprugom a sve u namjeri da se osigura od toga da njegov sin jednog dana ne postane gej. O svim traumama koje je prošao kao dječak sada 38 godina star muškarac je progovorio javno i nije odustajao dok njegov otac i maćeha nisu osuđeni.

Ona je dobrovoljno pristala na sve što je njen muž radio i osuđena je na 9 godina zatvora a sudija koji je vodio postupak je dodao kako se tada radilo o posebno osjetljivom djetetu za kojeg rođena majka nije pokazala interes i da su njegov otac i maćeha dječaku nanijeli veliku i nepopravljivu štetu.

Preporučeno