Poznata pjevačica Goca Božinovska je juče dobila unuka kojeg je njen sin Mirko Šijan nazvao po svom ocu Zoran. Kao što je već poznato on je u vezi sa Bojanom Rodić, rođenom sestrom Bogdane Ražnatović a upoznao ih je upravo Cecin sin Veljko sa kojim je Mirko dobar prijatelj već godinama.

Bojana i on se još uvijek nisu vjenčali, prvo zato što nisu mogli da naprave veliku svadbu zbog epidemioloških mjera koje su uvedene zbog pandemije korona virusa a kada su zabrane okupljanja bile ukinute Bojana je već bila u visokom stadiju trudnoće. Tako je par isplanirao da proslavi i svadbu i krštenje sina nakon što se dječak rodi.

Mirko je bio presretan kada je dobio sina i rekao je za medije da se rodio tatin hajduk i zverina i da su u njegovoj kući svi van sebe od sreće. Rekao je i da je njegova Bojana najhrabrija i da je dječak crn na njega i da je poprilično težak. Otkrio je i da je mali Zoran već mezimče jer su tu tetke ali i baba Goca kojoj je ovo prvi unuk. Mirko je svoju sreću podijelio i na Instagramu a napisao je da Bojanu voli najviše na svijetu.

I Goca Božinovska je rekla za medije da ne može da opiše sreću koju osjeća a pošto je Mirko odmah organizovao i slavlje na Surčinu malo se iznervirao jer su gosti kasnili. Veljko i Bogdana Ražnatović se nisu pojavili na vrijeme a kada mu je Goca rekla da ih sačeka pa da onda počne slavlje on joj je odbrusio da neće njemu Ražnatovići određivati kad i kako da slavi.

Preporučeno