Jelena Karleuuša je stalno u centru pažnje i medija i javnost iako ova srpska pjevačica već dugo nije radila ništa po pitanju svoje karijere i jako puno je vremena prošlo od kada je izdala album. Izgleda da je Jelena dobro plaćena kao član žirija u Zvezdama Granda, gdje je angažovana već godinama, a stalno je za nju vezan neki skandal tako da joj reklame ne nedostaje.

Ona je poznata i po svom burnom ljubavnom životu i o njenom prvom braku sa nasljednikom dinastije Karić, Bojanom je skoro sve rečeno. Sada se oglasila sestra kojoj je izgleda dosadilo što se pišu svakakve dezinformacije o Jeleni i njenom bratu od ujaka i špekulacije da je Jelena u ovaj brak ušla samo radi novca.

Danijela Karić je istakla da su se mnoge djevojke i žene motale oko muških članova njene porodice upravo zbog njihovog velikog imetka, ali da je između Karleuše i Bojana u pitanju bila prava ljubav. Danijel a je kćerka Hafe i Dragomira Karića i bliska je sa Bojanom i tvrdi da iako je njihov razvod bio turbulentan i buran, ona ne vjeruje u priče da je Jelena prevarila Bojana. Danijela kaže da postoje žene u njihovoj porodici kojima je bogatstvo bila najvažnija ljubav, ali Jelena nije jedna od njih.

Ona je bila svjedok ljubavi koja je postojala tada između ovog mladog bračnog para i bila je vrlo dobra prijateljica sa Jelenom i imale su neku posebnu vezu i odlični su se slagale. Dodala je da iako svakakve priče kruže o Jeleni, ona je privatno dobra i ljubazna osoba koja je njoj lično uvijek iskazivala poštovanje.

Preporučeno