Nemanja Vidić je definitivno jedan od najvećih srpskih fudbalera ikada. Njegova karijera ostaće upamćena po onome što je uradio u Mančester junajtedu, bio je fantastičan defanzivac i proglašen je za najboljeg igrača ikada u Premijer ligi, čime je dokazao da je dugi niz godina bio najbolja liga na svetu. Ipak, napustio je fudbal prije 10 godina, ne želi nikakav posao u fudbalu i ponuda ne manjka. Međutim, veoma je fokusiran na svoj privatni život, svoju suprugu Anu i cijelu porodicu.

Međutim, prema poslednjim vestima iz Srbije, kandidovao se za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a prema poslednjim vestima, on je na liderskoj poziciji u ovom takmičenju i verovatno će na kraju pobediti. Ali, kao što svi znamo, iza svakog uspjeha stoje muškarac i žena, a iza njega je supruga Ana, sa kojom je u braku već 15 godina.

 

U odnosu na druge zvijezde, ove dvije se gotovo nikad ne pojavljuju u medijima, a takve stvari im se ne sviđaju. Međutim, nedavno su fotografisani kako promovišu knjigu Sudnji dan, što je, naravno, vrlo rijetko. Dok je s njim u Velikoj Britaniji, ne teži promociji kao što to rade žene drugih fudbalera, a sa svojim dobrim izgledom i formom, zaista bi trebala biti dio svega toga.

Preporučujemo