Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca je Nenad Jezdić koji je odigrao veliki broj uloga u domaćim filmovima i serijama kao i na pozorišnim daskama. On je oduvijek svoj privatni žiovt jako dobro krio od javnosti i čak ni danas u doba moderne tehnologije u javnosti ne postoji nijedna fotka njegove supruge Sare i njihovo četvero djece, tri kćerke i sina.

Nenad je jednom prilikom rekao kako Sara ne voli ni da je pominje u svojim intervjuima i on njenu želju poštuje. Porodica se iz vreve glavnog grada preselila u selo Zabrdica gdje žive zdravim životom a glumac se bavi i poljoprivredom te se često može vidjeti i kako upravlja traktorom u dubokim gumenim čizmama.

On je otkrio da su ovakav život Sara i on odabrali upravo zbog svoje djece jer žele da imaju zdravo djetinjstvo okruženi prirodom. Glumac je rekao i da u braku da bi bio sretan treba oba partnera da se potrude i jako puno strpljenja i međusobnog poštovanja pored ljubavi. Nenad u Beograd dolazi samo kada ima profesionalne obaveze a Sara ga nikada ne prati i nikada se nije pojavila u njegovom društvu na nekom javnom događaju.

Kada se Nenad prije par dana pojavio na konferenciji za novinare koja je održana povodom premijere predstave Razvojni put Bore Šnajdera mnogi od prisutnih su bili šokirani njegovim izgledom i novim imidžom. Naime Nenad sada ima dugu bradu i kosu koje su prošarane sijedima i jasno je da i u njegovom slučaju godine čine svoje. Međutim on i dalje plijeni svojom harizmom što se moglo vidjeti i ovom prilikom dok su glumci odgovarali na pitanja novinara.

Oglasi - Advertisement