U nedelju su pravoslavni vjernici proslavili najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs i u medijima se pojavilo mnogo priča o Božijim čudima a i ove, kao i prethodnih deset godina najviše pažnje u Srbiji je privukao Nenad Paunović koji živi u Pančevu i ima 35 godina.

Naime njemu se za najveće pravosalavne praznike, Božić, Uskrs i Bogojavljenje na čelu formira krst. Ovo se počelo dešavati nakon što je u Pančevačkoj crkvi krstio svog kuma i traje i dan danas. Iako mnogo ljudi ne vjeruje da se radi o nekom Božijem znaku nego da Nenad sam sebi urezuje krst na čelu da bi privukao pažnju on je za medije objasnio kako dolazi do ove pojave. On u početku osjeća bolove u cijelom svom tijelu a onda se na čelu pojavi fleka iz koje stalno curi krv koja se kasnije formira u krst.

Nenad kaže da mu se to redovno dešava svake godine posljednju deceniju, krst se pojavi na sam praznik a nestane nakon sedam dana i na čelu ne ostane nikakav trag. Nenad je išao i ljekarima da bi pokušao saznati šta se dešava, ali ni oni nemaju nikakvo objašnjenje baar sa medicinske strane. Oni su jedino nakon pregleda mogli konstatovati da na njegovom čelu nema nikakvih tragova povreda koje bi nastale hemijskim ili mehaničkim dejstvom.

Pored toga Nenad ističe kako su mu jedne godine ljekari uzeli sasušenu krastu na čelu i poslali je na analizu i ustanovljeno je da se u njoj ne nalaze krvna zrnca. Po riječima ovog mladog čovjeka krv koja curi iz njegovog čela ima pomalo specifičan ali lijep miris. Da li mislite da Nenad govori istinu i da li je u pitanju Božiji znak?

 

Preporučeno