Lepa Lukić je pjevačica narodne muzike koja na našoj estradi traje već više od 50 godina, te je u svojoj karijeri napravila mnogo, da joj mnoge njene kolege mogu pozavidjeti na svemu tome. Mlađe generacije je ipak najviše znaju po njenim učešćima u nekoliko rijaliti programa, prije svega u Parovima. I mada je situirana, i kakos e čak pisalo, prima tri vrste penzija, ipak, Lepa veoma često ima problema sa svojom ovisnošću o kocki, tako da veoma često dolazi i u dugove. U svom životu smatra da joj je najveća tuga to što se nikada nije ostvarila kao majka, te da bi bilo dobro da sada u ovim godinama ima nekoga pored sebe

Tako se Lepa u razgovoru sa novinarima prisjetila i velike krize kada je krenula pandemija korona virusa, kada smo svi bili zatvoreni u svojim domovima i kada nam je svima bilo zabranjeno ili ograničeno kretanje. Otkrila je kako joj je u tim vremenima veliku pomoć pružala njena prijateljica, pjevačica Snežana Đurišić koja ju je u to vrijeme često zvala i nje ju bila zaboravila. Tako je Snežana sama, ali i po nekim drugim ljudima uvijek obezbjeđivala Lepoj sve što joj je potrebno za život, te je Lepa otkrila da je tada shvatila ko su joj u stvari pravi prijatelji, a Snežana je sigurno jedan od njih i to najveći:

“Plakala sam jutros pola sata zbog Snežane Đurišić, ona mene voli od svoje 9. godine i zvala je da me pita treba li mi nešto. Sjetila se da treba da budem u kući, pa mi je ponudila da donese šta mi treba. U pola tri će mi Snežin sin Marko donijeti hranu za mačke, samo to nisam imala. Kaže Sneža meni: “Imaš mene, ne treba nikog da zoveš”. Njen sin je tu za mene. Znala sam da je Sneža čovek, ali me posebno razniježila što se sjetila mene” ispričala je pjevačica Lepa Lukić svojevremeno, dok je bila u karantinu.

 

Preporučujemo