Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, koja se 2013. godine udala za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića, se smatra za najbogatiju srpsku pjevačicu, mada je u posljednje vrijeme slabo u Srbiji. Međutim, kada je u Srbiji ona je u svojoj kući od 500 metara kvadratnih na Vračaru, a tu ona ima tri kućne pomoćnice jer Dijanin Garderober je vrijedan kao pola njene kuće, te mu je potrebno redovno održavanje. Ona ima u planu da renovira cijeli jedan sprat svoje kuće i da ga pretvori u svoj garderober: “Biće čitav sprat u staklu i ogledalima. Tu će biti samo moja garderoba, jedan zid za torbe i jedan zid za obuću” otkriva pjevačica.

Inače, Dijana u svojoj bogatoj kolekciji ima “Hermesovu Birkin torbu” u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu. Naime,. za tu torbu, a jedna je prodata čak za 100 hiljada dolara je postojala čitava lisat čekanja i neke klijentkinje su na torbu čekale i po šest godina Osim toga, Dijana je sebi kupila cipele koje na sebi imaju Roleks satove, a te cipele koštaju 2.000 eura.

Didi je nedavno objavila video snimak sa svoje jahte, a komentari su se samo nizali. Ona je odlučila da lijepo vrijeme provede na svojoj jahti, a svoj snimak u bikiniju je podijelila i na društvenim mrežama i podigla veliku prašinu. Pjevačica je pozirala na koljenima, oko vrata je imala lance, naočare za sunce, a njeni fanovi su primijetili nešto sasvim drugo.

Dijana na snimci stalno pokriva stomak, pa je to fanovima bilo čudno jer ona stomaka nema. Ona veoma često svoje pratioce iznenadi sa pričama o svojoj svjetskoj slavi kao i popularnosti koju ima u Americi u tamošnjim muzičkim krugovima Nedavno se Didi pohvalila pohvalila na svom Instagram nalogu kako je ispratila isti trend kao i svjetske face, sa zanimljivom frizurom, visokim potpeticama boje zlata, te vitko tijelo u srebrnom bodiju, je probudilo nevaljale misli kod mnogih muškaraca.

Preporučeno